Over Mivro

Mivro Accountants Veldhoven

Mivro Accountants is een in 2012 gevestigd accountantskantoor in Veldhoven waarvan ik, Harrie van Mierlo AA, met ruim 43 jaren ervaring als accountant in het midden en kleinbedrijf, eigenaar ben.
Daarnaast ben ik sinds juni 2023 ook als gecertificeerd vertrouwenspersoon, zowel op het gebied van ongewenst omgangsvormen als integriteitskwesties, inzetbaar.

Kantoorhoudend aan de Dorpstraat 173 te Veldhoven heb ik besloten een full-service kantoor op te zetten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, consultancy, personeelsvraagstukken en administratie, e.e.a. zelfstandig dan wel samen met gelijkgestemden in specialistische sectoren.
Hoewel ik momenteel als enige accountant werkzaam ben is, in verband met gestage groei en hieruit mogelijk voortvloeiende toekomstige uitbreiding van het kantoor met meer accountants, voor de naam Mivro Accountants gekozen.

Mivro Accountants richt zich met haar accountancywerkzaamheden hoofdzakelijk op het midden en kleinbedrijf in Noord-Brabant en omstreken. Daarnaast behoren tot het cliëntenpakket ook een aantal internationaal opererende bedrijven.

Kennis en kunde met behulp van professionele up-to-date programmatuur zorgen voor een goede en gedegen verwerking van uw gegevens waarbij enerzijds voldaan wordt aan de door de wet en anderzijds aan de door onze beroepsgroep (NBA) opgelegde regelgeving.

Omdat certificering voor vertrouwenspersoon pas recent heeft plaatsgevonden (ingeschreven bij de landelijke vereniging voor vertrouwenspersonen) zal ik mij hierbij vooral richten op de behoefte aan externe vertrouwenspersonen binnen het MKB.

Persoonlijke benadering

Door de efficiënte verwerking van de gegevens en de zeer ruime kennis van het midden en kleinbedrijf blijft tijd en ruimte over voor goede begeleiding en advisering.

Als ondernemer en als privé persoon wordt u continu geconfronteerd  met een web van wet- en regelgeving. Ik wil u graag helpen, als uw persoonlijk adviseur, om zicht te krijgen op deze materie in een prettige omgeving.

Mocht u op zoek zijn naar een goede, betrouwbare en transparant opererende accountant en of capabele vertrouwenspersoon in omgeving Eindhoven / Veldhoven, daag ik u uit contact met mij op te nemen voor een persoonlijk gesprek.