Over Mivro

Mivro Accountants Veldhoven

Mivro Accountants is een in 2012 gevestigd accountantskantoor in Veldhoven waarachter meer dan 40 jaren ervaring als accountant in het midden en kleinbedrijf schuilgaat.

Harrie van Mierlo AA heeft samen met zijn echtgenote Marion, die eigenaresse is van Mivro Administraties en Consultancy, besloten ook zakelijk de handen ineen te slaan en een full-service kantoor op te zetten op het gebied van administratie, accountancy en consultancy.
Hoewel Harrie momenteel nog als enige accountant werkzaam is binnen de organisatie is, in verband met gestage groei en hieruit mogelijk voortvloeiende toekomstige uitbreiding van ons kantoor met meer accountants, voor de naam Mivro Accountants (in meervoud) gekozen.

Mivro Accountants richt zich met haar accountancywerkzaamheden hoofdzakelijk op het midden en kleinbedrijf in de regio Eindhoven en de Kempen. Daarnaast behoren tot het cliëntenpakket ook een aantal internationaal opererende bedrijven.

Kennis en kunde met behulp van professionele up-to-date programmatuur zorgen voor een goede en gedegen verwerking van uw gegevens waarbij enerzijds voldaan wordt aan de door de wet en anderzijds aan de door onze beroepsgroep (NBA) opgelegde regelgeving.

Persoonlijke benadering

Door de efficiënte verwerking van de gegevens en de zeer ruime kennis van het midden en kleinbedrijf blijft tijd en ruimte over voor goede begeleiding en advisering.

Als ondernemer en als privé persoon wordt u continu geconfronteerd  met een web van wet- en regelgeving. Wij willen u graag helpen, als uw persoonlijk adviseur, om zicht te krijgen op deze materie in onze huiselijke omgeving.

Mocht u op zoek zijn naar een goede, betrouwbare en transparante accountant in omgeving Eindhoven / Veldhoven, neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek.

NBA-logo Standaard.jpeg

Toetsing NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants)

In 2013 is onze organisatie getoetst door de NBA op het voldoen aan de formele regels gesteld door de NBA aan accountantsorganisaties met een “samenstel-praktijk”. Met gepaste trots kunnen wij melden dat Mivro Accountants met vlag en wimpel deze toets heeft doorstaan.
Hoewel hierop niet getoetst door de NBA zijn uiteraard ook “controleplichtige” cliënten welkom bij Mivro Accountants. Door het brede netwerk kunnen wij de controleactiviteiten onderbrengen bij AFM gecertificeerde accountantsorganisaties waarbij een deel van de voorbereidende werkzaamheden door Mivro Accountants kan worden verzorgd.