Over Mivro

Mivro Accountants Veldhoven

Mivro Accountants is een in 2012 gevestigd accountantskantoor in Veldhoven waarachter Harrie van Mierlo AA met meer dan 40 jaren ervaring als accountant in het midden en kleinbedrijf schuilgaat.

Harrie heeft besloten een full-service kantoor op te zetten op het gebied van administratie, accountancy, fiscaliteit en consultancy.
Hoewel Harrie momenteel als enige accountant werkzaam is binnen de organisatie is, in verband met gestage groei en hieruit mogelijk voortvloeiende toekomstige uitbreiding van het kantoor met meer accountants, voor de naam Mivro Accountants (in meervoud) gekozen.

Mivro Accountants richt zich met haar accountancywerkzaamheden hoofdzakelijk op het midden en kleinbedrijf in de regio Eindhoven en de Kempen. Daarnaast behoren tot het cliëntenpakket ook een aantal internationaal opererende bedrijven.

Kennis en kunde met behulp van professionele up-to-date programmatuur zorgen voor een goede en gedegen verwerking van uw gegevens waarbij enerzijds voldaan wordt aan de door de wet en anderzijds aan de door onze beroepsgroep (NBA) opgelegde regelgeving.

Persoonlijke benadering

Door de efficiënte verwerking van de gegevens en de zeer ruime kennis van het midden en kleinbedrijf blijft tijd en ruimte over voor goede begeleiding en advisering.

Als ondernemer en als privé persoon wordt u continu geconfronteerd  met een web van wet- en regelgeving. Wij willen u graag helpen, als uw persoonlijk adviseur, om zicht te krijgen op deze materie in onze huiselijke omgeving.

Mocht u op zoek zijn naar een goede, betrouwbare en transparante accountant in omgeving Eindhoven / Veldhoven, neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek.

NBA-logo Standaard.jpeg