Klanten en partners over Mivro Accountants

 • Marcel Winters, Auto Winters

  Marcel Winters, Auto Winters

  “Vanaf de start van mijn bedrijf in 1996 ben ik klant bij Harrie van Mierlo. Net als ik, heeft Harrie op latere leeftijd gekozen om volledig zelfstandig te gaan starten als full service accountantsbureau onder de naam Mivro accountants. De redenen waarom wij, waarom ik, altijd trouw ben gebleven aan Harrie zijn simpel te benoemen.… Lees verder Marcel Winters, Auto Winters


 • Maarten van Rijn, Van Rijn Bewindvoering B.V.

  Maarten van Rijn, Van Rijn Bewindvoering B.V.

  “Iedere succesvolle ondernemer weet dat je niet alles alleen moet willen doen. Waar mogelijk verzamel je mensen om je heen met hun eigen expertise die jou kunnen aanvullen en versterken. Harrie van Mierlo is voor ons zo iemand. Natuurlijk is hij een kundig en ervaren accountant die zijn vak verstaat. Maar daarnaast denkt hij graag… Lees verder Maarten van Rijn, Van Rijn Bewindvoering B.V.


 • Angelique de Kruijff, ADK Loopbaanbegeleiding

  Angelique de Kruijff, ADK Loopbaanbegeleiding

  “ik stuur je Insights-kaarten toe, die heb ik voor je gelegd en de kwaliteiten die daarop staan die dicht ik je toe en daarnaast ben ik heel erg blij met onze langdurige samenwerking.Ik vind je een ijzersterke meedenker, adviseur, zoals in coronatijd bijvoorbeeld, dan denk je echt heel erg met mij mee en ook met… Lees verder Angelique de Kruijff, ADK Loopbaanbegeleiding


 • Jeurske van Kemenade, Verius Administratieve ondersteuning

  Jeurske van Kemenade, Verius Administratieve ondersteuning

  “In 2021 ben ik in contact gekomen met Harrie. De samenwerking, ik als boekhouder en Harrie als accountant, ervaar ik als zeer prettig. We delen, naast ons werk, ook op een paar andere vlakken dezelfde passie; humor, Brabant, Bourgondisch, chocolade en op zijn tijd een bak koffie. In de samenwerking met Harrie waardeer ik zijn… Lees verder Jeurske van Kemenade, Verius Administratieve ondersteuning


 • Stef van de Vijver, HKB Advies

  Stef van de Vijver, HKB Advies

  “Bij Harrie komen mensen eerst en cijfers later. Hoe ijverig hij is met het deugdelijk vastleggen van financiële verslaglegging, zo geïnteresseerd is hij ook in zijn opdrachtgever/zakenpartner. Harrie is scherp op de details, maar staart zich er tegelijkertijd niet blind op. Hij zoekt steeds naar werkbare oplossingen vanuit een pragmatische inslag. Dat Harrie zijn werk… Lees verder Stef van de Vijver, HKB Advies


 • Geert Lubse, Addvisie

  Geert Lubse, Addvisie

  “Harrie en ik komen elkaar al jaren tegen. Voor het eerst bij Govers Accountants / Adviseurs en daarna bij ANB. Ik vind het prettig om met Harrie te sparren over accountancy zaken. Mijn mening te scherpen op vakinhoudelijk gebied. Bij Harrie krijg ik daar tijdens de gesprekken die we voeren ook altijd met zijn empathische… Lees verder Geert Lubse, Addvisie


 • Simone Sleddens-Dirx, HKB Advies

  Simone Sleddens-Dirx, HKB Advies

  “Harrie is erg professioneel & kundig in zijn vakgebied en denkt met je mee.  Hij combineert vakmanschap met een bijzonder fijne persoonlijkheid. Voor een accountant een ideale combinatie van eigenschappen. Een gedreven accountant met het hart op de juiste plaats.Je voelt je er altijd welkom. Daarnaast is hij een grote motivator om nieuwe dingen op… Lees verder Simone Sleddens-Dirx, HKB Advies


 • Michelle Miracle, Evention Inc.

  “Harrie is alles wat ik zoek in een accountant voor mijn internationaal opererende eenmanszaak.  Als accountant is hij betrouwbaar, vakkundig en secuur. Als persoon is hij warm, vriendelijk en hij neemt de tijd voor je.  Ik ben sinds 2010 klant bij Harrie en zou geen andere accountant mijn financiële zaken toevertrouwen!“ Michelle Miracle


 • Mattie van Hoof, Roots

  Mattie van Hoof, Roots

  “Ik heb Harrie leren kennen als iemand die altijd voor je klaarstaat als je hem nodig hebt. Voor mij staat Harrie dat zakelijk altijd maar ook zeker privé in moeilijkere tijden. Harrie stelt de mens erachter altijd centraal, is loyaal, lief en gevoelig, onwijs eerlijk, heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel, een goed werkend luisterend oor, een… Lees verder Mattie van Hoof, Roots


 • Yvonne Tsai, MEC Electronics

  “Harrie is my company’s accountant more than 15 years. He provides the professional knowledges in financial matters, tax regulations, and accounting principles, and this expertise has been helping me for the complex financial challenges.  Besides, Harrie also excels in communication.  He has the ability to explain complex financial concepts in a clear and understandable manner,… Lees verder Yvonne Tsai, MEC Electronics


 • Twan van Dongen, TC Mould

  Twan van Dongen, TC Mould

  “Bij de opstart van mijn bedrijf op zoek gegaan naar een accountant met verstand van techniek. Via een vriend kwam ik bij Harrie van Mierlo van Mivro terecht gekomen. Hij heeft me geholpen bij de financiële zaken die bij opstart komen kijken.  Beginnend bij een Contract/verwerkersovereenkomst met Mivro zodat alles duidelijk vast ligt. Harrie heeft… Lees verder Twan van Dongen, TC Mould