Ervaren Assistent-Accountant

Onder welke voorwaarden wil jij Mivro Accountants komen versterken?

Parttime 16-24 uur

Ben je een gedreven Assistent-Accountant met enkele jaren ervaring?
Ben je de waardevolle partner voor onze klanten op het gebied van financiële expertise en ondersteuning om het financiële beheer van bedrijven te verbeteren en wettelijke naleving te waarborgen?
Ben je op korte termijn beschikbaar voor 16-24 uur en wil je je vleugels uitspreiden om de groei van ons kantoor mee vorm te geven?

Fulltime met overname van cliëntenpakket

Ben je een gedreven Assistent-Accountant met enkele jaren ervaring?
Ben je de waardevolle partner voor onze klanten op het gebied van financiële expertise en ondersteuning om het financiële beheer van bedrijven te verbeteren en wettelijke naleving te waarborgen?
Ben je op korte termijn fulltime beschikbaar met overname van een door jou opgebouwd cliëntenpakket voor ca. 16-20 uur per week, dat je graag wil blijven bedienen, dan bieden we jou de mogelijkheid dit cliëntenpakket, in overleg met je huidige werkkring, mee te nemen.
Spreekt je dit aan en wil je je vleugels uitspreiden om de groei van ons kantoor mee vorm te geven, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Assistent-Accountant bij Mivro Accountants zorg jij voor een professionele en persoonlijke dienstverlening bij klanten. Hierbij streef je altijd naar kwaliteit en een optimale bediening.

Wat bieden we jou

 • Een goede werksfeer en “veilige” werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling van de mens voorop staat;
 • Praktische en theoretische begeleiding waar gewenst of noodzakelijk;
 • Passende beloning afhankelijk van opleiding en werkervaring en vrijheid van ureninvulling;
 • Professionele HR begeleiding;
 • Een collega die humor waardeert en klaar staat om zijn bijdrage hieraan ook te leveren.

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

 • Zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen;
 • Voorbereiden en verzorgen van fiscale aangiften (VpB, DB, IB, OB, ICP etc.);
 • (beperkt) Verzorgen financiële administraties voor onze klanten;
 • Begeleiden aan- en verkoop dan wel liquidatie van bedrijven;
 • Verzorgen gedegen prognoses;
 • Advisering op gebieden als juridisch, fiscaal, bedrijfseconomisch en personeel;
 • Meedenken en ontwikkelingen signaleren bij klanten;
 • En al wat verder door klanten wordt gevraagd en waarbij onze expertise van pas kan komen.

Wanneer je bij Mivro Accountants komt werken, krijg je de mogelijkheid om te groeien in je rol en verantwoordelijkheden. Je zult worden begeleid door een ervaren professional en krijgt de kans om waardevolle ervaring op te doen in verschillende aspecten van het accountantsvak.

Wij zoeken

 • Je hebt een bedrijfskundige HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting Accountancy / Bedrijfseconomie en enkele jaren werkervaring op een administratie- en/of accountantskantoor;
 • Je bent mensgericht, initiatiefrijk, communicatief vaardig en hebt een positieve werkhouding;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Ervaring met en interesse voor bedrijven in het MKB;
 • Affiniteit met Exact/Unit4 accountancy- en fiscale software-oplossingen en ervaring met MS Office is een pré;
 • Redelijke beheersing van de Engelse taal, zowel in mondelinge als schriftelijke communicatie;
 • Je bent beschikbaar voor 16-24 uren per week.

Je hebt de bereidheid en interesse om jezelf continu te willen blijven ontwikkelen op jouw vakgebied en je als accountant / bedrijfsadviseur verder te profileren.

Mivro Accountants, is als accountantskantoor sinds 2012 gevestigd in Veldhoven en wordt geëxploiteerd door Harrie van Mierlo AA die ruim 40 jaren ervaring heeft in het accountantsvak. Bij Mivro Accountants bieden we full-service op het gebied van financiële begeleiding, accountancy, fiscaliteit en consultancy. Daarbij richten we ons hoofdzakelijk op klanten in Noord-Brabant. Tot het cliëntenpakket horen echter ook een aantal internationaal opererende bedrijven.

Bij Mivro Accountants hechten we waarde aan een positieve en ondersteunende werkomgeving, waarin autonomiedeskundigheid  en zingeving centraal staan. We zijn trots op onze reputatie als vertrouwde adviseur voor onze cliënten en we streven ernaar om altijd de hoogste kwaliteit te leveren. Door middel van een nauwe samenwerking met cliënten en experts op aanvullende vakgebieden willen we een omgeving creëren waarin iedereen kan floreren en succes kan behalen.

Interesse?

Als jij geïnteresseerd bent in een uitdagende carrière bij Mivro Accountants in Veldhoven en waarom niet, dan bieden wij jou de mogelijkheid om te groeien. Samen kunnen we jouw professionele ambities waarmaken en jouw toekomst in de accountancy vormgeven. Neem contact met ons op en ontdek welke mogelijkheden er voor jou liggen bij Mivro Accountants.

Stuur daarvoor jouw motivatiebrief & CV naar Simone Sleddens HR Adviseur bij HKB. Namens Mivro Accountants coördineert zij het werving & selectietraject.

Als je eerst meer wilt weten over deze functie, is Simone via onderstaande contactgegevens bereikbaar voor beantwoording van jouw vragen.

Contactgegevens:
Simone Sleddens
E-mail: s.sleddens@hkb-advies.nl
Tel: 06-10466800